مشاوره حقوقی رایگان - درصد دیه شکستگی مچ دست

درودبرشما،من در اثر افتادن سر کار مچ دست چپم شکسته وپین کاری شده، بعد از 70روز بیمه به من من گفته که 8درصدبرای من دیه تعلق گرفته که چهار درصد وپول میدن 4درصدمابقی روگفتن سهل انگاری شده به من تعلق نمیگیرد.،میخواستم راهنماییم کنین چکاربایدبکنم،باسپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر علیه بیمه نسبت به این نظر اعتراض دارید در این خصوص اقدام نمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون روابط کارگرو کارفزما میزان، مشخص شده است و شما در مهلت میتوانستید اعتراض به نظر کارشناس کنید