مشاوره حقوقی رایگان - دیه حین خدمت سربازی

با سلام، بنده در سال 94 سرباز مرزبانی بودم و در حین گشت زنی و ماموریت در منطقه صفر مرزی با سلاح و مهمات کافی از برجک بیرون رفتم و رأس ساعت 2 صبح به خاطر صعب العبور بودن معبر از کوه افتادم و دستم از ناحیه آرنج و مچ دست شکست و دنده‌هایم مو برداشتند. فرم ب ز تکمیل کردم و 45 روز استعلاجی گرفتم. حال امسال سال 99 می‌باشد. واقعا دستم خوب صاف نمی شود. دستم یک سانت کوتاه‌تر شده و تمامی مدارک ب ز را دارم. با کارشناس ناجا صحبت کردم در مورد دیه، گفت باید به دیوان عدالت اداری مراجعه کنی و از ناجا شکایت کنی. حال میخواستم بدونم مچ دست و آرنجم چند درصد دیه دارد؟ دیه طبق سال 99 محاسبه می شود یا سال 94؟ آیا جانبازی به من تعلق می گیرد یا نه؟

پاسخ ها :

درصد دیه شکستگی آرنج درصد دیه شکستگی مچ دست شرایط جانبازی سربازان وظیفه جانبازی در سربازی جانبازی دیه آسیب سربازی سربازی