مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در انتخابات هیئت مدیره مجتمع مسکونی

با سلام برای رای گیری هیئت مدیره یک مجتمع مسکونی که مالک حضور نداشته باشد و کسی را به عنوان نماینده بفرستد باید حتماً وکالت‌نامه محضری داشته باشد و یا با یک نامه نمایندگی همراه با امضاء و اثر انگشت کافی است
فقط مالک می‌تواند شرکت کند یا همسر مالک هم می‌تواند شرکت کند و کاندید شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید نامه نمایندگی که مورد تایید باشد وجود داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مالک می‌بایست حضور پیدا کند و می‌بایست وکالت‌نامه داده باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید صورت جلسه مجمع عمومی به امضا مالکین یا نماینده قانونی وی که می‌تواند همسر مالک با داشتن وکالت کاری باشد