مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق در انشا

با سلام به وکلا و حقوق‌دانان محترم

در توضیحات یک مبایعه‌نامه نوشته شده است:

در صورتیکه فروشنده مبایعه‌نامه و دیگر شرکاء(مالکان)، توانستند مابقی زمین را از سازمان زمین شهری بگیرند‌، مقدار 0.25 دانگ از متراژ مازاد گرفته شده را بدون دریافت مبلغی به خریداران مبایعه‌نامه واگذار نمایند.

آیا این جمله به نظر حضرتعالی، "تعلیق در انشاء" نیست؟

و آیا دادن زمین بدون دریافت مبلغ، نشان عدم قصد و رضای طرفین نیست؟

به نظرتون این جمله می‌تواند اثبات کند این مبایعه‌نامه، عقد معلق از نوع تعلیق در انشاء است و طبق نظر اکثر فقها، باطل است؟

و اینکه معلق علیه (گرفتن مابقی زمین از سازمان زمین شهری) تا زمان شکایت خریدار مبنی بر الزام به تنظیم سند و شکایت متقابل ما مبنی بر بطلان معامله، به وقوع نپیوسته است.

باتشکر و تجدید احترام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندا ت وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریقق سایت تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات نیاز به گفتگوی بیشتر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که معلق علیه محقق شود شرط صحیح است و نظریه فقها قانون نیست که لازم الاجرا باشد