مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط چک

با سلام و خسته نباشید بنده به یک مشکل خوردم دوستم دسته چکش رو آورد گفت من خطم خوب نیست و سواد کافی ندارم
از من تقاضا کرد بیا چک من رو دویست میلیون تومان بنویس
و من چک را نوشتم و نه امضا کردم و نه پشت نویسی فقط مبلغ تاریخ گذاشتم
چک برگشت خورده است و حالا گیرنده چک دستش به صاحب چک نمیرسد چون فرار کرده
و گیرنده چک به من شکایت کرده که ...چک داده به من و نوشته خودشم میخواد از من پول بگیرد و من گفتم در دادگاه که من نه چکی دادم و نه چکی امضا کردم و نه چکی ثبت یا تایید کردم. حالا به من ابلاغ اومده برای کارشناسی خط من چی کار ؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیشنهاد می‌گردد ابتدا پرونده توسط وکیل دادگستری مطالعه شود و سپس از ایشان راهنمایی دریافت نمایید با توجه به متن پرسش و اینکه امضا و اثر انگشت متعلق با شما نیست اصولا دعوی مطروحه نسبت به شما قابل پذیرش نیست مگر پرونده حکایت دیگری داشته باشد.