مشاوره حقوقی رایگان - ادعای تصرف عدوانی توسط مالک زمین مسکونی مجاور

با سلام خدمت اساتید محترم
بنده یک پلاک تفکیکی خریداری کرده و بعد از انجام مراحل رسمی از طریق شهرداری و پین کوبی توسط کارشناس رسمی شهرداری اقدام به ساخت منزل خود نمودم و هم اکنون پس از گذشت چند سال مالک زمین مجاور ادعا میکند که من 40 سانتیمتر از زمین ایشان را تصرف کرده ام...آیا این مورد تصرف عدوانی محسوب میشود؟و آیا با توجه به اینکه کارشناس شهرداری جهت پین کوبی اظهار داشته که ادعای مالک زمین مجاور من بی اساس هست،ادعای ایشان آیا بی اساس است؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وگفتگوی متقابل دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در نهایت ثابت شود که شما زمین ایشان را تصرف کردید خب این حق برای ایشان محفوظ است و می‌تواند احقاق حق نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که احراز شود تقصیر از سوی مامور شهرداری بوده خسارت متصوره علیه ایشان است ولی در هر حال باید رضایت همسایه جلب گردد