مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و احترام و خسته نباشید
لطف میکنید راهنمایی کنید
مهریه م رو اجرا گذاشتم و الان تو مرحله ی اجرای احکام هستم
همسرم برای فرار از پرداخت مهریه همه اموالش رو انتقال داده و حساباش رو خالی کرده
درخواست اعسارش هم رد شده (شاهداشو جلسه دادگاهی اعسارش نیاورده بود)
مهریه م 120 سکه هست
الان اجرای احکام خیلی کش میده و همش عقب میندازه کارا و مراحل رو
چکار باید بکنم ؟
پلیس راهور و ثبت اسناد و پلیس قضایی و کسر از حساب هاش رو انجام دادم (حساباش همه خالیه) حتی حساب حقوقش
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر مطمئن هستید اموال خود را منتقل کرده فرار دین شکایت کنید .اگر اموال نداشته باشد شما میتوانید اورا جلب کنید