مشاوره حقوقی رایگان - به اجرا گذاشن سفته توسط ضامن وام

سلام.برای دوستی که میخواست وام بگیرد سند گذاشتم ومبلغ300میلیون سفته گرفتم ودرپایین سفته نوشته شده بابت تضمین وام طبق قرار من با ایشان فقط به مدت 2سال ضامن میشوم وسفته هم با تاریخ شروع و سر رسید به مدت 2سال تنظیم شد واو به قول خود عمل نکرد میتوانم سفته را به اجرا بگذارم...

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به توضیحات ارائه شده؛ سفته قابل اجراء می‌باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید سفته در مهلت مقرر واخواست گردد و بعد دادخواست مطالبه وجه سفته را مطرح نمایید