مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با عرض سلام و خسته نباشید.بنده من باب ضمانت یک وام که برای برادرم بودش به ضامنشون سفته دادم اقساط پرداخت نشده و هنوز صندوق هم اقدامی نکرده اما ضامن میخواد چکشو از ضمانت برداره و سفته منو اجرا بزاره.
جسارتا میتونه کل مبلغ سفته رو از من بگیره یا همون مبلغ مونده از وام رو؟
مورد بعدی اینکه در استعلامات بانکی تاثیر گذار خواهد بود؟
پس از اجرای سفته سریعا بایستی درخواست تقسیط بدم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
فقط اگر مبلغ اقساط توسط ضامن پرداخت گردد بعد ضامن میتواند به اندازه مبلغ پرداخت کرده درخواست مطالبه نماید
در غیر این صورت جرم خیانت در امانت است