مشاوره حقوقی رایگان - سفته 10میلیارد

سلام وقت بخیر
بنده ی معامله ای کردم ولی طرف مقابلم نتونست به تعهدش عمل کنه من مبلغ 9میلیارد براش واریز کرده بودم به مقدار 10میلیارد سفته دارم بخام اجرا بدارم به پولم برسم چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سفته را واخواست کنید بعد اقدامات قضایی انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سفته راواخواست کنید سپس دادخواست مطالبه مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید منشا صدور سفته ابتدا مشخص گردد و سپس طرح دعوی مناسب در این خصوص مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وجه سفته ها را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا سفته واخواست د آنگاه دادخواست دهید میتوانید وکیل اختیار نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ کسی که سفته را در اختیار دارد، باید در سررسید، سفته را مطالبه کند و اگر وجه سفته پرداخت نشد، دارنده سند باید ظرف 10 روز از تاریخ سررسید، سفته را واخواست کند و دارنده سفته باید ظرف یک سال از تاریخ واخواست، دادخواست خود را به دادگاه ارائه دهد، زیرا اگر دارنده سفته به این وظیفه قانونی عمل نکند، دعوی او علیه ظهرنویس‌ها پذیرفته نمی‌شود پس از اخذ واخواست و دادخواست پس از ثبت، به يكي از شعبات دادگاه‌هاي حقوقي ارجاع می‌شود و موضوع رسیدگی میگردد.

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

درود
می بایست نوع معامله و شرایط مندرج بررسی شود وسپس اقدام بر روی سفته شود چرا که امکان طرح شکایت کیفری علیه شما بعذ از مطالبه سفته، وجود ذرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا باید الزام به انجام تعهد را بخواهید و اثبات شود سپس سفته ها را اجرا بگذارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سفته ها را واخواست کنید و وجه آنرا مطالبه کنید بدوا درخواست تامین خواسته کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

دادخواست مطالبه وجه سفته هارابدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سفته اول باید واخواست نمایید و بعد شکایت