مشاوره حقوقی رایگان - اذن ازدواج

پدری هستم که مدت 2سال از همسرم جدا شدم، در حال حاضر 2فرزند بنده در شهر دیگری با مادر مشغول زندگی هستند چندی قبل پیامکی از جانب همسرم آمد: دخترم خاستگار داره و چهار ماه دارن میرن و میان، بالاخره به توافق رسیدیم و شرایط همو قبول کردیم و پسر و دختر میخان برن آزمایش و کارای محضرو انجام بدن شما کی میتونی بیای؟ مدت2سال بچه ها حتی1پیامک بمن ندادن حالمو بپرسن. برای خاستگاری هیچ اطلاع رسانی از قبل بمن نشده و هیچ شناختی در مورد خاستگار ندارم و با توجه به اینکه پدر هستم و خواستار مشخصات فردی، هویتی وی
و خانواده اش شدم که تحقیقات خودم رو آغاز کنم، از دادن آن خودداری کردن و ازم خواستن برم شهر دیگه محضر و سند ازدواج دخترمو امضا کنم، حتی آنها از مطلع کردن خانواده ام، پدر و مادرم که سهمی در آن مراسم خاستگاری داشتن امتناع ورزیدن، بنده چون شناختی از خاستگار نداشتم و خانواده با من همکاری نکردن از رفتن به دفترخانه و با ازدواج وی مخالفت کردم. همسرم و خانوادش شرایط را با تصمیمات خود اختیاری به اینجا کشاندند، فردا اتفاقی هم بیافته میگن میخاستی تحقیق کنی
الان دخترمو روانه دادگاه کردن و اذن ازدواج به دادگاه رو داده بنده به سهم خودم نگران فرزندم هستم و در حال حاضر هر اتفاقی هم بیافته منو مقصر میکنن، مخالف ازدواج فرزندم نیستم، بنده وقتی هیچ شناخت و اطلاعاتی در مورد خاستگار، خانواده وی و دیگر مسائل آن ندارم چطور میتونم از حقی که بگردن من پدر است در دادگاه دفاع کنم لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

الهام عبدالهی

سرکار خانم الهام عبدالهی :

شما اگر دلیلی بر مشکلات اخلاقی مالی هم کفو نبودن دارید باید در دادگاه بیان کنید.دادگاه شرایط زوج را بررسی و حکم را صادر میکند.