مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای

با سلام بنده حدود یک سال پیش تصادف کردم که باعث شکستگی مهره کمر L1 شد که با پلاتین ثابت سازی شده با اینکه یک سال گذشته اما هنوزم قادر به بلند کردن اجسام سنگین نیستم یا نشستن و بلند شدن خیلی برام دشواره رای که دادگاه صادر کرده ده درصد دیه کامل بابت شکستگی استخوان ستون فقرات در ناحیه مهره اول کمری و پنج درصد دیه کامل بابت ارش عمل جراحی و دوازده درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم ستون فقرات در مهره اول کمری با توجه به اینکه هنوز بهبود کامل پیدا نکردم و توانایی کار سنگین ندارم آیا اگه اعتراض کنم امکان بالا رفتن درصد دیه میشود

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درصورت بوجودآمدن مشکل درنشستن یا بلندشدن ,ارش آن می بایست در رای محاسبه میگردید.لذا اگرفرصت تجدیدنظرخواهی دارید انجام دهید.