مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

باسلام
من توی پیشخوان کار میکنم . کارفرما از 14برج 12 سال 98 گفته به دلیل کمبو ارباب رجوع نمیتونم حقوق بدم و بیمه رد کنم و از 14 برج 12 برای ما ترک کار توی بیمه تامین اجتماعی زده و گفته خودتونم از 14 هم برای بیمه بیکاری اقدام کنید
حالا میخوام بدونم با وجود اینکه پیشخوان تعطیل نشده و ما همچنان داریم براش کار میکنیم و حقوق و بیمه اون نمیده ایا بیمه بیکاری شامل ما میشه و اینکه توی حق بیمه برای ما مشکل به وجود میاد

ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

مژده پورمند

مژده پورمند :

سلام اگر مشغول به کار هستید و حقوق دریافت می کنید شامل بیمه بیکاری نمیشوید ولی باید کارفرما را محکوم به پرداخت حق بیمه نمایید