مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور مقصر تصادف

سلام. در یک تصادف جزئی (من شاکی هستم، طرف دیگر مقصر و مجروح است)

موتور مقصر زده به ماشین من. پاش شکست ماشین و موتور در پارکینگ رفتند. کروکی هم گرفتم و پرونده از طرف من درسته همه چی. مقصر بعد 4 روز مرخص از بیمارستان و الان روز هفتم هست که به کلانتری نمیاد تا مدارک بیمه و اظهارات تحویل بدهد(نمیخواد همکاری کنه زود تموم شه)
روند پرونده الان به چه صورت است؟
چه تاثیری داره همکاری نکنه؟
تقریبا چقدر طول میکشه خودرو از پارکینگ ترخیص بشه؟
من باید از نظر حقوقی و قانونی چکار کنم کارم زود و درست راه بیفته؟
لطفا راهنمایی فرمایید خیلی متشکرم.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت زمان مشخصی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد.