مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مسکن مهر

من یک آپارتمان مسکن مهر رو از بنگاه ازهمون شخص بنگاهی که ادعا می‌کرد ملک خودم قولنامه یا همون مبایعه نامه به مبلغ 390نوشتیم ومبلغ 70میلیون نگه داشتم موقع سند زدن شخصی هم که همکارشون همون جا بود به عنوان شاهد امضا کرد بعد از مدتی یک آقایی با من تماس گرفت که مسکن مهر رو تحویل میداد که از اون شخصی که صاحب اصلی خانه آخرین چک که به مبلغ 30تومن بود پاس نکرد بعد گفت چند سال شد باید به روز به من بدهد به بنگاهی که از او خونه روخریدم گفتم ای خونه بدهکاری دارد چرا اطلاع ندادی گفت نمیدونستم و بعد گفت اون مبلغ 70میلیون بده بهت وکالت بدهم به اون مسئول مسکن مهر گفته بود که اون شخصی که خونه رو به او تحویل دادیم اون برگه یا وکالت نامه این ها دست شرکت هست و باید تسویه می‌کرد بعد به او می‌دادیم بعد نمیتونست بدون اون مدرک بفروشد و باز از یک طرف بنگاهی میگه من از او وکالت دارم.
لان تقریبا 2سال خونه رو خریدم. رفتم ازش شکایت کردم تنظیم به الزام سند به اون اسمی که در قولنامه بود به عنوان فروشنده 2 سری رفتم حل اختلاف نیومد و آقا به من گفت مشخصات خانه زدم اشتباه این مشخصات خونه ویلای این یک مسئله و یک موضوع دیگر یکی دیگر امروز اومد جلو خونه یک وکالت نامه دستش بود میگه این خونه روزمره پیش ازهمون بنگاهی که به من فروخت باز به این آقا فروخت و در برگه اون آقا مشخصات فروشند باز یک شخص دیگری بود. ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما بسیار مبهم بیان شده است نیاز به بررسی بیشتر دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد