مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی.ملکی

پدرم یک واحد مسکن مهر تهران را بصورت وکالتی و بدون سند خرید
(تمام فیش های واریزی بحساب فروشنده موجوده)
فروشنده بصورت مستاجر در همان ملک ماند
پدرم چند روز بعد از محضر فوت شدن و وکالتنامه باطل شد
مستاجر 6ماه بعد واحد را تخلیه و من بعنوان یکی از وراث 100میلیون پول پیش را در دو مرحله براش واریز کردم(قبل از تخلیه و بعد از تخلیه)
متاسفانه بعد از تخلیه من از او رسید نگرفتم و یا برای باطل کردن قلنامه اقدامی نکردم

حالا بعد از گذشت یکسال از خرید منزل
فروشنده قبلی از تنظیم وکالتنامه جدید برای وراث امتناع کرده و ادعا داره 100میلیون پول پیش منو ندادید در صورتی که من رسید بانک رو دارم
امروز هم رفته درب منزل با ایجاد مزاحمت و فحاشی برای مستاجر جدید
اقدام به تهدید برای تخلیه منزل و ادعا کرده این واحد برای منه وکالت به اسم منه

میخواستم بدونم الان من شکایت کنم دادگاه حق رای به من میده؟

پاسخ ها :

سید ابوالحسن حاجی سید جوادی

جناب آقای سید ابوالحسن حاجی سید جوادی :

با سلام
وراث باید بر اساس گواهی انحصار وراثت و فیش های واریزی و وکالتنامه علیه فروشنده دعوی اثبات وقوع بیع و الزام فروشنده به انتقال ملک و تشکیل پرونده در اداره مسکن و شهرسازی به نام ورثه مطرح نمایند.ولی اگر سند واحد قبلا به نام فروشنده صادر شده باشد باید دعوی اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح شود.
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
باتشکر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام توصیه می‌شود با ایشان همکاری نمایید رضایت یکدیگر را اخذ کنیدشکایتی از نظر حقوقی چه از نظر کیفری برای شما وجود دارد