مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت نفقه زوجه

باسلام بنده مبلغ 33میلیون تومان بابت نفقه معوقه ازطریق دادگاه خانواده محکوم شده ام ولی تحت هیچ عنوان نه به صورت یکجا نه به صورت اقساطی توان پرداخت واجرای حکم را ندارم الان خانومم چه اقدامی میتواند بکند؟ خسته شدم ازدستش دیگر خواهشاً پاسخ کامل بدهید ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام در صورت عدم پرداخت حق طلاق براشون بوجود میاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوجه می‌تواند اگر مالی دارید آن را توقیف نماید و یا حکم جلب بگیرد
بهتر است دادخواست اعسار و تقسیط دهید

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام میتونید دادخواست اعساربدید درغیراینصورت حکم جلب صادر ودرصورت عدم پرداخت به زندان معرفی میشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان می‌تواند اموال شما را توقیف توقیف نماید درخواست جلب کند و طلاق نیز بگیرد