مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قطعی دادگاه تجدید نظر

با سلام و احترام آیا می شود به حکم قطعی تجدید نظر اعتراض کرد همسرم کارمند بانک هست خونه 6 میلیاردی به اسم خودش دارد که 1 میلیارد در رهن بانک ،حقوق بالای 18 میلیون که وام گرفته است و رای دادگاه بابت 500 سکه هر 10 ماه 1 سکه 10 سکه هم اول چرا از خونه اش ندادند به من لطفا راهنمایی کنید التماس می کنم .من خانه دار با پسرم مستاجر هستیم پسرم 11 سالش

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که آن خانه تنها ملک ایشان نیست و و بیشتر از حد متعارف است می‌توانید آن را از مستثنیات دین خارج و نسبت به توقیف آن اقدام کنید و یا نسبت به توقیف یک چهارم از حقوق ماهیانه ایشان جهت دریافت مهریه خود اقدام نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

آراء صادر شده را جهت بررسی مدارک و مطالعه برای من ارسال نمایید با سایت هماهنگی کنید

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام حکم قطعی صرفا قابل اعاده دادرسی هست، میتونید درخواست تعدیل اقساط هم مطرح کنید بهتره مشاوره تلفنی با وکلای دادراه داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک خانه جزو مستصیات دین است شما می‌توانید درخواست تعدیل مهریه داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد