مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قطعی دادگاه تجدید نظر

سلام یک پرونده مالی داشتم قبل از جلسه دادگاه بدوی شفاها با شاکی مصالحه کردیم و ایشون پیامکی با این متن (سلام عرض ادب من ... به كد ملي ... متعهد ميشوم به محض واريزي مبلغ ١٣٠ ميليون تومن بابت بدهي ...به شماره حساب اقاي ... شكايت خود را پس خواهم گرفت
به محض واريز كردن مبلغ فيش واريزی ارسال بفرماييد كه به محض تاييد نشستن پول به حساب آقای ..كل چک های آقای و همينطور چک سيصد ميليونی ضمانت شما عودت داده خواهد
شد امشب تاريخ
به همین دلیل من هم روز دادگاه شرکت نکردم ناگفته نماند دو‌روز قبل روز دادگاه مصالحه شده بود
یک هفته بعد ابلاغیه دریافت کردم که متهم به تاخیر و تادیه به مبلغ صد میلیون شده ام
اعتراض زدم دادگاه تجدید نظر قاضی با استناد به اظهارات ایشان مبنی بر دریافت اصل بدهی که در پرونده درج شده بود و تصویر پیامک رای بر بی حقی ایشون صادر کرد حکم قطعی است آیا ایشون میتونه اعتراض بزنه به حکم قطعی تجدید نظر؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حکم قطعی تجد ید نظر قابل اعتراض نیست مگر با وجود شرایطی که در قانون آمده میتوان اعاده دادرسی نمود