مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری بعد فوت بیمه شده

سلام و عرض ادب. پدرم به رحمت خدا رفتن ایشون دوتا همسر داشتن همسر اول با سه فرزند بزرگ که از نظر سنی 55 ساله 56ساله و 54 ساله و متاهل هستن. از نظر بیمه تحت تکفل ایشون نبودن
فقط همسر دوم و 6 فرزند از همسر دوم رو تحت پوشش دارن. آیا همسر اول از حقوق بازمانده. بهره مند میشن یا خیر. چون توی سیستم بیمه. فقط اسم همسر دوم و فرزندان مجرد شوند موجود هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مستمری شوهر به همسر اول مستمری متوفی مستمری بازماندگان مستمری