مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز کرونا

سلام وقت بخیر
بنده کارشناس علوم ازمایشگاهی هستم و سال 99 ازمون استخدامی پیمانی برگزار شد و در ازمایشگاه مرکز بهداشت استان قبول شدم.در سال 1402 مجدد ازمون برگزار شد و به تمامی کارکنان پیمانی هم بر طبق دفترچه استخدامی جهاد دانشگاهی اجازه ی ازمون داده شد و بنده بیمارستان رو انتخاب کردم.موضوع این هست که در این دفعه امتیاز ویژه کرونای بنده رو حذف کردن بدلیل اینکه یکبار از این امتیاز استفاده کردم.سوال من این هست که اصلا در دفترچه ازمون اسمی اورده نشده که به پرسنل پیمانی که یکبار از این امتیاز استفاده کردند دیگه امتیاز تعلق نمیگیره.الان بهترین کار از نظر شما چیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید و در صورت عدم پاسخ از طریق دیوان اقدام کنید