مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره قبل از طلاق

با سلام بنده به علت عدم تمکین در لباس پوشیدن ، در نحوه رفتار با خودم و پسرم و مسایل دیگه کاسه صبرم لبریز شده و به فکر طلاق خانمم هستم البته هنوز تصمیم نگرفتم و در حال ارزیابی عواقب آن هستم دوتا خونه دارم که دونگش 3 دانگش را به نام خانمم کردم و یک ماشین که به نام خانمم بود ولی الان وکالتی به نام خودم میباشد.با توجه به بند سند ازدواج که اگر درخواست طلاق از طرف زوج باشد نصف اموالی که بعد از ازدواج بدست آورده باید به زوجه بدهد لطفا راهنمایی بفرمایید چه اموالی رو میتوانم نگه دارم و چه اموالی را از دست میدهم.با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود و گریزی نیست

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام اموالی که بنام همسرمنتقل کردین و به مالکیت وی درآمده تحت شرایطی قابل استرداد نیست صرفا اموالی که بنام خودتون هست با اقدام به طلاق ازطرف شما نصفش به زوجه تعلق میگیره البته درصورتیکه ناشزه محسوب نگردد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
در حین دادخواست طلاق هر آنچه که را که در دوران زناشویی بدست آورده اید تا نصف ان به زن تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است به مشاور خانواده مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص نصف اموال تا نصف اموال است نه صرفاً 50 درصد

با سلام در خصوص سایر موارد می‌بایست تلفنی یا حضوری گفتگو نمود