مشاوره حقوقی رایگان - پول امانت

باسلام و خسته نباشید . مبلغ سی میلیون مدتی قبل ب حساب پدرم در بانک شهر ریختم ک دلخوشی داشته باشه برا درست کردن دندانهایش ک 1402/11/9فوت کرد خود کارمند بانک شاهد ای جریان بودن ک حتی ب من گفت مریض هس بزن ب نام خودت و کارت و بده دست پدرت من دلم نیومد و زدم ب حساب خودش الان بعد خاک سپاری برای مراسم ها خیلی دستم خالی و بدهکار شدیم ایا راهی هست ک بتونم‌ پول و بگیرم ک ربطی ب حصرو وراثت نداشته باشه ممنون از شما

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.فعلا خیر. مگر اعلام رضایت کلیه وراث.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید انحصار وراثت بگیرین و علیه تمام ورثه دادخواست مطالبه وجه بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست حتماً انحصار وراثت صورت بگیرد مالیات بر ارث پرداخت شود رضایت وراث هیچ تاثیری ندارد