مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تجاوز جنسی

سلام با عرض خسته نباشی
یک زن سوار ماشین برادرم میشود به عنوان مسافر با هم جر و بحث میکنند و برادرم زن رو از ماشین میندازه پایین الان زن رفته شاکی شده که من رو مورد تجاوز قرار گرفته بعد هیچ ارتباطی بینشان نبوده است. نه رابطه نه شاهد هیچی الان باید چی کار کرد برادرم از کلانتریم زنگ زدند و حکم جلب میگیریم و توقیف ماشین به نظر شما باید چی کار کند برادرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نسبت به تنظیم لایحه دفاعیه اقدام کنید و مرجع مربوطه مراجعه نمایید در صورت عدم مراجعه جلب می شوید

حسین معنمدی

جناب آقای حسین معنمدی :

بدون حکم قضایی و تصمیم قاضی و بررسی هرگونه تحقیق و بررسی ادله شاکی در محاکم قضایی امکان جلب وجود ندارد و باید شکایت شاکی به دادسرا ارجاع و به شما ابلاغ و در دادسرا جهت دفاع از خود حضور پیدا کنید به بیان دیگر هرگونه جلب یا توقیف نیاز به شکایت شاکی در محاکم قضایی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرتان می تواند با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کنه و اعلام کنه این زن با برنامه ریزی قبلی به عنوان مسافر سوار ماشین سده و سپس شروع درگیری لفظی می کند و سپس از ماشین پیاده می شود و با ثبت شکایت قصد اخاذی و تهدید دارد.