مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در جرم انتقال مال غیر و جعل و استفاده از سند مجعول

سلام. آیا جرم جعل و استفاده از سند مجعول و بردن مال غیر بعد از 35 سال قابل تعقیب کیفری است ؟؟ ( مبلغ ملک در آن زمان زیر صد میلیون بوده است ) ممنون

پاسخ ها :

مرور زمان در جرم جعل و استفاده از سند مجعول مرور زمان در جرم انتقال مال غیر مرور زمان جرم مرور زمان جعل و استفاده از سند مجعول انتقال مال غیر جعل