مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان

یکدستگاه آپارتمان دو سال پیش ، پیش فروش کردم که در ابتدا وقتی داخل ساختمان نیمه کار بودیم توافق گتره ایی کردیم و حتی بهشون گفتم من همینطوری دارید میبینید میفروشم فقط تکمیلش میکنم اما
داخل قولنامه توضیح داده شده بصورت متری و الان که سند اومده 20 متر از اونیکه داخل قولنامه نوشتیم متراژش کمتر شده و خریدار میخواد پول 20 متر رو از کل طلب باقیمانده من کم کنه حتی با توجه به اینکه زمان خرید بخاطر خواهش های مکرر خودش و همسرش همون آپارتمان رو بیست میلیون زیر قیمت بازار بهشون دادم اون زمان من اعتیاد به مواد مخدر داشتم و بعد از مدتی به کمپ رفتم و ترک کردم آیا باید بخاطر اعتمادی که کردم و بخاطر خریدار کلمه متری رو داخل قرارداد آوردیم الان باید ضرر کنم
خریدار میگفت از برادر خانمم آپارتمان نمیخواستم بخرم بهونمو متراژش کردم اینجا شما بگین 125 متر هست که من به اون نشون بدم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.متاسفانه قیمت کسری راباید به نرخ روزپرداخت کنید مگراینکه درقراردادنامه به نرخ زمان معامله ذکرشده باشد.