مشاوره حقوقی رایگان - حکم کندن پلاک خودرو مزاحم

با سلام ما در حیاط منزل بودیم دیدم چند خانم به خانه ما حمله کردن و شیشه درب منزل مارو شکستن و داشتن فرار میکردن که ما با کندن پلاک جلوی ماشین انها از فرار انها جلوگیری کردیم و انها شروع به فحاشی کردن ما هم زنگ زدیم به پلیس و پلیس شرح واقع رو نوشت ولی انها رفتن به جرم تخریب و فحاشی از ما شکایت کردن میخواستم بدونم ما با کندن پلاک انها ما جرمی مرتکب شدیم یا نه ممنون

پاسخ ها :

مهدی محمدزاده

جناب آقای مهدی محمدزاده :

سلام .موضوع جرم تخریب مال دیگریست.که حداقل یکسال زندان داره که البته قابل تبدیل به جزای نقدیه