مشاوره حقوقی رایگان - توبه نامه مواد مخدر

سلام سال 1400میخواستم برم مشهد که دوتا از دوستان با من اومدند و برای شیشه بخرند و بعد بسیجی ها مارو گرفتن من هم خاطرجمع بودم که این ها جنسی رو جمع کردن بعد رفیقم که روی صندلی جلو نشسته بود جنس ها رو وسط پاش گذاشته که وقتی پیاده بشود جنسی دستش نباشه به محضی که از ماشین پیاده شده سربازه جنس هارو دید از روی صندلی برداشت بعدش این رفیقم گفت مال مصرف هر سه نفر ما هست اون من قبول نکردم یکی از رفیقام رو داد به کمپ سه ماهه ما دو تا رو داد به زندان به خاطر همین فرار از جرم بهمون خورد به ما دوتا نفری 10سال حبس تعزیری و 35 ضربه شلاق تعزیری و 35میلیون تومان جریمه و 5 سال هم ممنوع خروج از کشور و ماشین من هم مصادره شد که وکیلم اعتراض زد فقط ماشینم از مصادره ای در اومد و در تاریخ 1401/3/21این رای اومده اگر توبه نامه الان بنویسیم قبول میکند دادگاه چون واقعا بریدم الان هم اومدم مرخصی هستم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق وکیل خود پیگیری کنید توبه نامه اینطور نیست که هر بار نوشته شود شخص را از مجازات مبری کند کل پرونده باید مطالعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
توبه شرایط خاصی دارد
باید توبه و اصلاح و ندامت متهم احراز گردد و به صرف ادعای مرتکب اکتفا نمیشود
متهم باید تا قبل از صدور حکم قطعی ادله مربوط به توبه خود را به مرجع قضایی ارائه نماید
دادستان باید موافقت نماید
و ...