مشاوره حقوقی رایگان - جا زدن شخص گواهینامه دار به جای راننده بدون گواهینامه

سلام دوست برادر من تصادف کرده گواهینامه نداشته برادر من رو میگذارد جاش و بعد برادرم متوجه میشود گواهینامه ندارد و هیچ بیمه هم ندارد ولی مقصر طرف هست حالا برادرم پشیمون شده ومیگه چرا نگفتی بیمه هم ندارم جریان چی میشود؟ ممنون میشم ازتون پاسخ بدید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دادگاه متوجه شود جنبه کیفری دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جنبه کیفری دارد و اگر اثبات نشود خسارات می‌توان از ایشان دریافت نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برادرتون امضاء نکرده باشد می تواند انکار کند