مشاوره حقوقی رایگان - جا زدن شخص گواهینامه دار به جای راننده بدون گواهینامه در تصادف

با سلام
یکی از اقوام ما که گواهینامه ندارد و تصادف کرده و اسم من رو به عنوان راننده داده، الان اگر در روند پرونده بیمه متوجه بشود که من راننده نبودم، چه عواقب قانونی برای من دارد؟ اگه به دادسرا ارجاع بدهند برای من سوء سابقه هم ثبت میشه؟
به طور معمول بیمه در این طور موارد اصلا به دادسرا ارجاع میدهد یا فقط خسارت رو پرداخت نمیکند؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
جرم محسوب می‌شود ولیکن دارای سو سابقه نخواهید شد.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر بیمه متوجه شود به کروکی اعتراض و دلایل جابجایی راننده را اریه می کند و در صورت اثبات جابجایی راننده و نداشتن گواهی نامه،بیمه دیه را پرداخت می کند و سپس علیه راننده مقصر دادخواست استرداد مطرح می نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جریمه
بلی
بیمه را پرداخت نمی کند اما ممکنه از شما هم شاکی بشه