مشاوره حقوقی رایگان - چاه آب کشاورزی

سلام..چاه آب با پروانه بهره برداری متعلق به پدرم که با برادرش به صورت شفایی شریک بوده که اسم ایشون(برادرش) داخل پروانه نیست که درنهایت بخاطرعدم همکاری او چاه خشک وممات متروکه میشود وپروانه آن لغومیشود که پدرم ان چاه را احیا میکند واز آب منطقه ایی شکایت میکند تقاضاصدور پروانه مجدد را میکند که موفق میشود دوباره آن را احیا کند وپروانه به نام خودش صادر کند حالا برادرش میگوید باید دودانگ از این چاه را به من بدهید وگرنه شکایت میکنم که مال من را تصاحب کردی آیا دادخواست ایشون مورد قبول واقع میشود اگر مورد قبول واقع شود چه اتفاقی می افتد???

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و کارشناسی چاه اب دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان نتیجه را پیش بینی نمود شما نیز راه دفاع دارید