مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب غیر مجاز ماینر قانونی

با سلام، میخواستم بدونم در صورتی که ماینر در سامانه تجارت ثبت شده باشه و کد رهگیری داشته باشه، اما از انشعاب غیرمجاز استفاده کنه، در صورت کشف دستگاه آیا دستگاه ضبط میشه؟ و اینکه آیا اداره برق فقط جریمه نقدی میکنه و یا انشعاب هم قطع میشه؟!

پاسخ ها :

انشعاب غیر مجاز برای ماینر جریمه اداره برق برای دستگاه ماینر دستگاه ماینر ماینر