مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر

سلام و عرض ادب بنده زوجه می باشم و تقاضای عسر و حرج مبنی بر طلاق درخواست دادم و با توجه به اینکه همسر به مدت 4 ماه از زندگی مشترک ترک کرده و در دادگاه حاضر نشدند و قاضی به رای بنده داده اند و تمام صحبت هایی که با رئیس دادگاه داشتم همراه با مستند بوده است که ایشان بیماری سایکوز اسکیزوفرنی اختلالات دو قطبی که با گواهی پزشک و اعتیاد به شیشه که برگه آزمایش و نامه کمپ که در سال 98بوده است ارائه دادم و یک دختر 5 ساله دارم با توجه به اینکه آقای رئیس دادگاه به مدت ظرف 7 روز فرصت دادند که بیایند در پزشکی قانونی که ایشان صلاحیت جسمانی و روحی و روانی و آزمایش اعتیاد بدهند ولی متاسفانه در دادگاه حاضر نشدند بنظر شما با توجه به اینکه مدارک برای رئیس دادگاه ارائه نموده ام دخترم بعداز 7 سال می تواند حضانت را از من بگیرد؟

پاسخ ها :

حضانت فرزند در صورت اعتیاد پدر حضانت فرزند در صورت بیماری روانی پدر حضانت دختر بعد از هفت سالگی عدم صلاحیت پدر در حضانت حضانت فرزند حضانت دختر حضانت