مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه آپارتمان توسط مستاجر

با سلام آپارتمانی در سال 97 خریداری کرده ام با صاحب خانه قبلی توافق شد هزینه رهن به خریدار واگذار بشه الان دو سال از خرید خانه می گذرد و قرارداد جدیدی با مستاجر نبسته ام حال که میگم باید آپارتمان را تخلیه کنی میگه من قرارداد دارم در صورتیکه هیچ مدرکی بین ما رد و بدل نشده و هیچ شاهدی هم بر توافق ما حضور نداشته چگونه می توانم حکم تخلیه را بگیرم؟
سپاسگزارم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام با توجه به اینکه با انتقال ملک به نام شما شما قائم مقام قانونی مالک قبلی میباشید و عدم تمدید قرارداد ید مستاجر در خانه ید غاصبانه تلقی میشود از طریق دادگاه برای تخلیه محل اقدام نمایید ایشان چنانچه قرارداد اجاره ای داشته باشند حتما در جلسه دادگاه ارائه خواهند داد و اگر نداشته باشند محکوم به تخلیه خواهند بود . مال الاجاره ایام تصرف را نیز میتوانید از ایشان مطالبه نمایید موفق باشید .