مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه قبل از پایان قرارداد

سلام واحدی رو 2ساله اجاره دادم و پایان قرارداد اول خرداد هست ولی مستاجر 15 بهمن با من تماس گرفتن که تا 15 اسفند میخوان بلند بشن هم خودشون هم من سپردم واسه اجاره ولی چون فصل بدی هست کسی نیومده حالا تکلیف چیه؟ در ضمن توی قرارداد ما نوشتیم یک ماه جلوتر خبر بدیم ولی الان واقعا فصل بدیه و این ظلمه به من که واحدم خالی بمونه لطفا راهنمایی کنید و اگر قرار باشه خسارت بدن ملکی که 34 پول پیش گرفتم با 1300 اجاره چقدر باید خسارت بدن؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نمی تواند اجاره را فسخ کند باید تا آخر قرارداد بنشیند واگر بلند شود باید یا اجاره بها را تا زمان پایان قرارداد بپردازد یا باید مستاجر پیدا کند.

پرسشگر :

متشکرم یعنی پس من قطعی بگم که باید 3ماه اجاره پرداخت کنه

پرسشگر :

برای خسارت اجاره همون مبلغ ماهانه حساب میشه یا 3درصد پول پیش هم حساب میشه؟ اگر قرار باشه من توافق کنم و یک ماه اجاره بگیرم و پول ایشونو بدم برن

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

عقد اجاره عقد لازم است زودتر از موعد قابل فسخ نیست

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شما تخلیه نکنید ودرهمان تاریخی که درقراردادقید شده تخلیه کنید

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام حق با شماست تا پایان خرداد

پرسشگر :

متشکرم

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. پایان قرارداد مطابق تاریخی است که درمبایعه نامه است و مستاجر باید اجاره بپردازد ولی می توانید نسبت به ان توافق با یکدیگر نمایید.