مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دادن دادخواست مهریه و اعسار از هزینه دادرسی و طلاق

باسلام ... من 350 تا سکه مهرمه ... حالا بعد 16سال تحمل خشونت و اعتیادهای شوهرم حتی الان که ده ماهه ترک کرده قصد طلاق و درخواست مهریه و گرفتن حضانت دختر 6.5 ساله ام رو دارم .. و دارای مدرک کارشناسی حقوق قضایی و مدرک آرایشگری و ... ام و تو بورس هم فعالیت میکنم آیا به چه نحو دادخواست مهریه دادم ... همه مهریه ام رو به اجرا بزارم با چه بخشی از آن صلاحه تا بتونم از طریق مهریه ام به حضانت دختر و طلاقم دست پیدا کنم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام برای مطالبه مهریه مطابق مقررات قانونی تا تعداد 110 عدد آن اجرائیه صادر خواهد شد و مابقی آن نیاز به اثبات وضعیت مناسب مالی شوهر دارد . برای حضانت با توجه به سن فرزند شما که شش ماه دیگر از حضانت شما خارج خواهند شد مطابق قانون اگر بعد از هفت سالگی میان پدر و مار باحضانت اختلاف باشد دادگاه با رعایت مصلحت کودک اتخاذ تصمیم خواهد نمود اگ همسر شما معتاد است و مدارک مثبت دال بر آن را دارید میتوانید سلب حضانت بگیرید . موفق باشید .

پرسشگر :

باسلام و تشکر از راهنمایی جناب ... من همسرم ده ماهه که ترک کرده ان و مدرکی جز اقرار ایشان و برگه ای که امضا کرده اند و یک شاهد هم امضا کرده که دیگه سراغ مواد نمیرند هست ِِِِِو حتی الان ورزش بدنسازی هم میکنن .... من فقط چندتا مدرک پزشکی قانونس از آثار کتک زدنهای ایشون دارم و همسایگانی که صدای خشونت و داد و فریاد ایشون رو شنیده اند که نمیدونم شهادت بدن ... حالا با این شرایط چطوری برا حضانت اقدام کنم آیا اعسار از هزینه دادرسی رو از همان ابتدا میتونم بدم

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. بخش دوم سوال شما در خصوص اعسار:
هم زمان با درخواست مهریه باید دادخواست اعسار از هزینه دادرسی تقدیم کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در حال حاضر مشکلی برای حضانت ندارید و درخواست های شما از دو طریق قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام همه مهریه خود را از طریق اجرای ثبت یا دادگاه به اجرا بذارید تا طرف حاضر به توافق بشه
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer