مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر آپارتمان

سلام، من در آپارتمان 4 واحدی ساکن هستم. حدودا مدت سه سال است که فاضلاب آشپزخانه منزل من واقع در طبقه سوم نشتی داشته و آب وارد واحد همکف میشد و برای رفع اشکال می بایست از واحد طبقه دوم اقدام میشد، که برای این کار هم در واحد طبقه دوم یک دریچه دسترسی به اتصالات موجود میباشد. ساکن واحد طبقه دوم هم مستاجر بود که فقط در حد چسب کاری اجازه انجام کار میداد که موقتی بود و دوباره نشت آب داشت و سه مرتبه این کار انجام گرفت و فایده ای نداشت. تا اینکه کار به پاسگاه کشیده شد و مالک واحد دوم مجبور به اخراج مستاجر شد تا تعمیرات اساسی انجام گرفت و حدود دو میلیون تومان هزینه داشت. سئوال اول، هزینه تعمیر به عهده کدام واحد است؟ سئوال دوم، واحد همکف ادعای خسارت کرده است، پرداخت هزینه خسارت بر عهده کدام واحد می باشد.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه هماسیه در دادگاه شکایت کرده است موضوع اینکه کدام واحد مقصر است و میزان تقصیر آن از طریق ارجاع امر به کارشناسی از سوی دادگاه تعیین خواهد شد .