مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق کیفری

با سلام من سر یه موضوع ساده اینقدر جواب شنیدم واقعا کلافه شدم
هر کسی بم یه جوابی میده ممنون میشم راهنمایی کنین
بنده و همسرم با توجه به اختلافات تقریبا دو ساله جدا زندگی میکنیم و نفقه ایشون کارشناسی شده و بنده ماهی 600 تومن نفقه ایشون رو پرداخت میکنم در کارشناسی هم نوشته شده که نفقه برای مسکن ، خوراک ، پوشاک ، درمان و ... دیده شده بعضی از وکلا و مشاوران میگن که چون شما برای همسرت خونه تهیه نکردی و خونه نداری شامل جرم ترک انفاق کیفری میشه و حتما باید برای ایشون منزل در شان تهیه کنی و بعضی هم میگند همین واریز نفقه کامل ترک انفاق کیفری رو ساقط میکنه متاسفانه چون ایشون مهریشون رو مطالبه نکرده و بنده توانایی پرداخت مهریه به صورت یکجا رو ندارم و حتی با فرض قبول کردن اعسار مهریه توانایی پرداخت مهریه رو ندارم و به هیچ وجه به طلاق توافقی هم راضی نیستند فقط ممنون میشم که با دلیل بگید با این شرایط پرداخت کامل نفقه ، جلوی شکایت ترک انفاق کیفری رو میگره یا خیر؟ من حتی راضیم درخواست عسر و حرج بدند و طلاقشون رو بگیرند اما متاسفانه اقدامی نمیکند و چندین بار اظهارنامه ارسال کردند که آدرس منزل بدم‌که ایشون برگردند‌و زندگی‌کنند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتوجه به اظهارنامه داده شده. وعدم تهیه مسکن ازجانب شما,بنظرمی رسد که ترک انفاق کردیدولی با توجه به دادخواست نفقه که خانم تقدیم نمودند وباتوجه به ماده1107ق م.ونظربه اینکه کارشناس مبلغ نفقه رامشخص وبطورمطلق بیان نموده ومسکن هم داخل درنفقه ای بوده که تماما بمقدار600تومان تعیین گردید ونظربه اینکه خانم درمطالبه نفقه متعرض کارشناسیدرخصوص مسکن نگردیده اندلذا بنظر می رسد که عدم تهیه مسکن وصف کیفری ندارد وجنبه حقوقی داشته وخانم ازطریق دادگاه حقوقی می تواند اقدام نماید.