مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخلیه ملک

با عرض سلام و احترام خدمت شما
بزرگوارا
برای گرفتن حکم تخلیه منزل مسکونی باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مقاله ای در همین سایت دادراه قرار داده ایم تحت عنوان تخلیه فوری به این مقاله که در پروفایل بنده است مراجعه کنید اگر افاقه نکرد مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم در صورت شرایط دستور تخلیه به جای حکم دستور تخلیه بگیرید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام نفرمودید تخلیه به چه دلیل میخواید ، اما باید دادخواست تخلیه از طریق خدمات قضایی ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید وکیل بگیرید یا دادخواست تخلیه تنظیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست تخلیه از طریق خدمات قضایی ثبت کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در شورای حل اختلاف شکایت کنید .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا باید به یک وکیل متخصص رجوع کنید
مفاد قرارداد شما بررسی گردد و سپس بدوا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید