مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

دوستم حدود 5ماه ازدواج کرده. بعد از5ماه میگه خانومش باکره نبوده و الان میخواد درخواست پزشک قانونی بده. آیا پزشک قانونی میتونه نشون بده که خانومش بکارت داشته یا نه؟خانومش نامه سلامت هم نگرفته.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال مسائل زناشوئی شخصا به طرفین ازدواج ارتباط پیدا می کند و نه دیگران !!! ضمن اینکه مشاوره حقوقی در این زمینه غیرعلنی و خصوصیست .

پرسشگر :

اگه درخواست پزشک قانونی بده نشون میده؟

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

می تواند درخواست دهد.

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام این 5 ماه کجا بود..که الان متوجه شده.. پاسخ شما احتمالا منفی است