مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

با سلام
کارمند بانک هستم با حقوق میانگین ماهی 4500، در دوران عقد با همسرم هستم (هنوز زیر یک سقف نرفتیم) که به اختلاف برخورد کردیم. ایشان مهریه را میخواهند اجرا بگذارند
مهریه ایشان: 20 سکه عندالمطالبه و 90 سکه عندالاستطاعه است.
دارایی من: یک آپارتمان 46 متری در غرب تهران، 20 سال ساخت
سوال: اگر من نخواهم ایشان را طلاق بدهم، آیا ایشان میتواند هم مهریه بگیرد و هم طلاق؟ با توجه به اینکه ایشان دانشجو است و من نیز در عقدنامه تعهدی در قبال تحصیل ایشان ندادم، آیا میتوانم از این اهرم برای عدم پرداخت مهریه استفاده کنم؟ یا اینکه مانع اشتغال ایشان شوم؟
در صورت مطالبه مهریه، با شرایط و امکانات من، به نظر شما شرایط تقسیط دادگاه چگونه خواهد بود؟
سوال بعدی: از پزشک زنان نامه دارم که ایشان قبل عقد بکارت کامل نداشتند، آیا مهریه ایشان کامل است؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه به ایشان تعلق میگیرد به محض عقد ولی در مورد نداشتن پرده بکارت جای بحث است و شما با علم به آن ازدواج کرده اید و نمی توانید فسخ نکاح بخواهید . حق طلاق با شماست مگر در موارد خاص. مانع اشتغال و تحصیل ایشان نمی توانید شوید .مهریه قسط بندی میشود و شرایط به دادگاه و قاضی بستگی دارد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

چند ده سوال مطرح کردید نیاز دارد بررسی اسنادی صورت گیرد و با مشاوره حضوری برخی موارد روشن شود