مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید

با سلام.
در قرارداد مشارکت در ساختی بین مالک و سازنده ای، سازنده واحدهای خود را پیش فروش کرده و در متن قرارداد تقسیم نامه وجود داشته است. ولی بعلت عدم انجام تعهدات در قرارداد ( به عنوان مثال عدم اخذ جواز در موعد معهود و تحویل آپارتمان در زمان مشخص شده) و شرط فسخ در قرارداد، حق فسخ برای مالک بوجود آمده و مالک قرارداد را از طریق دادگاه فسخ و خلع ید سازنده صادر شده. همچنین دعوی الزام به تنظیم سند سازنده از طریق دادگاه رد شده است. تکلیف خریدارها چگونه است؟
(در ضمن 3 هفته بعد از عقد قرارداد بندهایی به متمم قرارداد مشارکت در ساخت بین مالک و سازنده اضافه شده مبنی بر اینکه پیش فروش واحدها بایستی با اطلاع کتبی طرفین و تا قبل از اتمام سفت کاری مقدور نمی باشد. ولی خریدارها از این بند اطلاعی نداشتند. و در زمان فسخ قرارداد توسط دادگاه کار در مرحله سقف سوم بوده است البته سازنده بعد از فسخ ملک را تحویل نداده و تا اتمام سفت کاری پیش میرود) تا اینکه مالک حکم خلع ید را از دادگاه میگیرد. آیا شکایت علیه مالک جهت الزام به سند کار به جایی میبرد؟
ممنون از توجه شما

پاسخ ها :

الزام به تنظیم سند ملک پیش خرید شده قرارداد مشارکت در ساخت پیش خرید ملک الزام به تنظیم سند