مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

ملکی را خریداری کرده ام و طبق تاریخ قولنامه عدم حضور گرفته ام
سازنده و فروشنده ملک با هم به مشکل خورده اند و سازنده حاضر به زدن سند بعلت بالا بودن مبلغ خلافی نمی شود و کارشان به دادگاه کشیده است اگر دادگاه سازنده را الزام به سند کند می‌شود فقط سند همون یک واحد را به تکی اخذ کرد یا باید کلیه واحدها با هم کارشان انجام شود

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تنظیم سند هر واحد جدای از دیگر واحد ها صورت میگیرد و ربطی بهم ندارند