مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بگیر

سلام من مستمری بگیر از همسرم که‌فوت کرد هستم آیا با ازدواجم حقوقم‌قطع میشه؟راهی هست که قطع‌نشه؟

پاسخ ها :

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

سلام و احترام به موجب بند یک ماده 48 قانون حمایت خانواده مصوب سال 91 و آیین‌نامه اجرایی مربوطه مصوب 27 بهمن 93 قوه قضائیه، ازدواج دائم همسر یا همسران بیمه شدگان یا مستمری بگیران متوفی، مانع استمرار در پرداخت مستمری فوت و سایر مزایای جانبی متعلقه به آنان نخواهد بود.