مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

سلام.زن بابای من بعد از فوت پدرم داره ازدواج میکنه.ایا حقوقش قطع میشه یانه..چون من ازدواج نکردم و شنیدم حقوق زن بعد از ازدواج مجدد قطع نمیشه..گفتن در صورتی ک متوفی دختر تو خونه داشته باشه احتمالا قطع شه؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دختر مجرد هستید حقوق مستمری برای شما قطع نمی شود و اگر ازدواج کنید میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دختر مجرد هستید حقوق مستمری برای شما قطع نمی شود و اگر ازدواج کنید میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ازدواج به نظر حقوق قطع میشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مستمری زوجه قطع نخواهد شد
و مستمری بین زوجه و دختر مجرد فاقد شغل تقسیم خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر قطع نمی شود و سهم شما قابل دریافت است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید مدارک خود را جهت بررسی بیشتر ارائه دهید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
حقوق ایشان قطع نخواهد شد اما در صورتی که دختر مجرد بوده و دارای بیمه و حقوق نباشد میتوان بخشی از حقوق پدر را برای ایشان واریز نمود . از بیمه پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حقوق پدر در صورتی که دختر مجرد یا مطلقه باشد به وی تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر قطع نمیشه ولی نصف حقوق به دختر مجرد متوفی داده میشه

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله حقوق نامادری در صورت ازداوج مجدد قطع نمیگردد همچنین حقوق شما مگر در صورت ازدواج و یا شاغل شدن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حقوق همسر قطع نمی شود
اگر مجرد و بیکار هستید می توانید برای مستمری اقدام نمایید

یک وکیل :

با سلام
بین زوجه و دختر یا دختران تقسم خواهد شد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حقوق برقرار است شما نیز می توانید درخواست کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر
شما نیز تا قبل ازدواج و با فقدان شغل می توانید مستمری دریافت نمایید