مشاوره حقوقی رایگان - اثبات گرفتن مهریه نامادری از پدرم

سلام چند سال پیش پدرم که در قید حیات بود نامادریم مهریشو اجرا گذاشت و پدرم دیه ای که از تصادف گرفت مهریه شو داد و رضایت گرفت و نامادریم با ان پول خانه ای خرید و 4 دانگ ان خانه به اسم خودش کرد و 2 دانگ را پدرم به اسم خودش و این 2دانگ را پدرم تا زمانی که پدرم زنده هست به اسم خودش باشد و بعد از فوت به اسم خواهر کوچکم شود و سندش دستارمی بود الان پدرم 4ماهه که بر اثر تصادف فوت کرده و و ترک نشین بنده بوده و 50درصد مقصر شدم و 3تا خواهر و یک برادر دارم و نامادریم میگوید مهریه اش را نگرفته تا از دیه باز هم به او برسد و هم خانه را گذاشته برای فروش و خانه هم 4دانگش به اسم نامادریم بوده و 2دانگ دیگر مال خواهر بوده قانون میگوید یک سوم دارایی که پدر به یکی از فرزندها میتواند بدهد و بقیه را باید وراث دیگر اجازه دهند چگونه نامادریم از این سند توانست کد رهگیری بگیرد و تمام سند به اسم او شود تا بتواند برای فروش بگذارد؟ چگونه ثابت کنیم که او مهریشو گرفته؟ لطفا راهنماییم کنید باشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.به پرونده اجرایی مراجعه کنید,اگربحساب دادگستری واریز و وجه آن تحویل خانم شددیگرنمی تواندادعا کند والا عملیات اجرایی را ادامه وبقیه دیه ودودانگ راتوقیف میکند.