مشاوره حقوقی رایگان - اثبات گرفتن مهریه نامادری

سلام نامادریم چند سال پیش مهریشو اجرا گذاشت و پدرم این موضوع را در دادگاه حل و فصل کردند و نامادریم رضایت داد و پدرم 4دانگ خانه را به اسم او کرد ولی ننوشت بعنوان مهریه و 2دانگ ان خانه را به اسم خودش و این 2دانگ را زمانی که پدرم زنده هست مال خودش باشد ولی بعد از فوت به اسم خواهر کوچکم شود و سندش دستارمی بود الان 4ماهه پدرم بر اثر تصادف فوت کرده و ترک نشین بنده بوده و 5050 شدیم در این زمان که پدرم فوت کرد و گواهی انحصار وراثت صادر نشد خواهر کوچکم بدون اجازه ما این 2دانگ که تنها دارایی پدرم بوده را فورا به اسم مادرش زده و نامادریم کد رهگیری گرفته و خانه را گذاشته برای فروش و الان هم میگوید که مهریشو نگرفته که از دیه هم بیشتر سهم ببرد لطفا راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

١--اموال بعد از فوت بر اساس وصيت و ارث بين ورثه تقسيم مي شود فرد نمي تواند براي اموال پس از فوت خودش تعيين تكليف كند ( سفارش انتقال دو دانگ بعد از فوتش به دختر كًچكتر) شايد وصييت شده باشد كه اينهم تا ١/٣( ثلث) اعتبار دار د نسبت به مازاد ثلث در انتقال مال به هركدوم از ىورثه ، بقيه ورثه بايد رضايت د اشته باشند
د مورد انتقال ملك در عوض مهريه به نامادرط بايد اثبات شود چون اين نطلب قيد نشده توجه كنيد ايا شنودي وجود دارن تا شهادت بدهند نامادري مهريه ش را در يافت كرده است