مشاوره حقوقی رایگان - صیغه

سلام
بنده مطلقه هستم و به مدت ٨ ماه با اقایی متاهل صیغه ای بین خودمان خواندیم و مهریه ای ماهیانه ١5 تومان تعیین کردیم،و هیچ صیغه نامه ای به درخواست اقا جایی ننوشتیم، الان بعداز کات کردن رابطه ایشان جهت پول های واریزی به حسابم شکایت مبنی بر تامین خواسته و مطالبه وجه کردن، و موضوع شکایت را هم نوشتند وجه دستی جهت مشارکت
ایا بنده میتوانم اثبات کنم که این پول ها جهت مهریه بنده بوده است؟
شاهد هم دو نفر دارم

پاسخ ها :

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. اثبات زوجیت با شاهد ممکن است.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید رابطه زوجیت را اثبات نموده و سپس با شهادت شهود اثبات نموده که مبالغ بابت مهریه بوده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه نامه نداشته باشید به نظر ممکن نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم هستید کل مبالغ وصولی را به ایشان مسترد نمایید زیرا با عدم ثبت نکاح موقت اقدام علیه خود کرده‌اید و به نوعی ایشان از شما سوء استفاده جنسی و روحی نموده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صیغه نامه ندارید به نظر دشوار می‌آید اما تنها راه ممکن شهادت شهود است که می‌توانید به آنها استناد کنید شاید قاضی قبول کند

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. در ابتدا بایستی رابطه زوجیت بین خودتان و آقا را ثابت نمایید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
چون صیغه نامه ندارید اثبات زوجیت شما مشکل است. اول باید زوجیت خود را اثبات کنید.

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

چون عقد موقت شما ثبت نشده بهتر هست دادخواستی با عنوان اثبات وقوع عقد موقت تقدیم دادگاه خانواده بکنید و رای بگیرید بعدش به راحتی میتونید اثبات کنید واریزی های طرف شما از بابت تادیه مهریه بوده

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

سلام ودرود باید شما اثبات کنین این پول بابت مهر تعیین شده بوده و به نظر نیازمند به اثبات می باشد

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

اگر دو شاهد عنوان شده توسط شما شاهد خواندن صیغه بین شما باشند ما می‌توانید با این موضوع زوجیت را اثبات نموده و سپس درخواست مطالبه مهریه نمایید که در نهایت قابل تهاتر با مبلغ دادخواست ایشان علیه شما خواهد بود

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام بله باید دادخواست تقابل اثبات زوجیت بدید و در دادگاه درخواست توقف رسیدگی بدید تا دادگاه قرار اناطه صادر کنه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ابتدا باید عقد نکاح و زوجیت و میزان مهریه در دادگاه صالح اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اثبات رابطه زوجیت را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید و با 2 شاهد میزان مهریه خود را ثابت نمائید.
در دعوای طرح شده علیه شما نیز، درخواست صدور قرار اناطه تا تعیین تکلیف نهایی در دعوای اثبات رابطه زوجیت بدهید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید اثبات صیغه کنید
اگر مشهد هستید جهت مشاوره درخدمتم 09155077604