مشاوره حقوقی رایگان - حقابه

سلام. باغی خریده ام که در قولنامه 1ساعت آب در 10 و ذکر شده. اما همسایه های قدیمی که مالک قسمتی از چاه و مالک قدیمی زمین ‌ها بوده آن به عناوین مختلف از دادن آب و کلید تلمبه خودداری می‌کنند. راه حل چیست

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام از ناحیه کسی که ملک را از ایشان خریداری نموده اید موضوع را پیگیری و از طریق طرح دعوی به خواسته الزام به تحویل یک ساعت آب و جبران خسارات وارده طرح دعوی نمایید . موفق باشید .