مشاوره حقوقی رایگان - حق آب زمین مشاع

با سلام
زمین کشاورزی در سال 92فروخته شده با سهم 3ورثه که یکی از وراث فوت کرده و فرزندان در معامله حاضر بودن. زمین بدون حق آب فروخته شده است اما در سال 97 خریدار به کمک یکی از فروشنده ها به دست نویس خود حق آبه اضافه کرده اما در دست نویس فروشنده ها خبری از حق آبه نداشته اند.الان دادگاه شخص جاعل را به حق آب محکوم کرده و خریدار حق آب را دریافت کرده .
اما باز دادگاه بقیه فروشنده ها را طبق ماده 28 به حق آبه محکوم کرده در حالی که آن ها زمین رو بدون حق آب فروخته اند. ایا طبق سند مشاعی میتوان گفت که جاعل از سهم خود حق آبه به سند اضافه کرده است یا نه
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری جعل سند واستفاده از سند مجعول (اصافه کردن جمله ای به متن مبایعه نامه) از دوتاشون

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر جعل ثابت شده است که دیگر نباید محکوم به پرداخت حق ابه می شدید از رای صادره اعتراض زنسد واگر قطعی شده است به استناد همان رای اثبات جعل اعاده دادرسی کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می بایست شکایت جعل مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر جعلی بودن سند توسط مرجع قضایی و کارشناس مشخص شده باشد دیگر قاضی نمیتوانید رای به نفع جاعل صادر و حق ابه را برای جاعل تعیین و رای صادر نماید

باید رای صادره و دادنامه بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر مدارک و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
مستندات و رأی دادگاه نیاز به بررسی دارد . با استناد به نسخه ی دوم اعتراض نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسناد شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جعل ثابت شود که مقاله نباید تعلق بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند شکایت جعل و استفاده از سند مجعول است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق آبه متعلق به زمین کشاورزی است و حق شخص نیست لذا همراه زمین باید فروخته شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول پیگیری نمایید